Workshops
Wilt u zelf het bijzondere proces van het maken van een zilverklei sieraad beleven? Dat kan tijdens een van de zilverklei workshops! Kijk snel verder voor de verschillende mogelijkheden. Staat de workshop van uw voorkeur hier niet bij, neem dan contact op om de mogelijkheden van een workshop die bij uw persoonlijke wensen past te bespreken.

Ook is het mogelijk om workshops op locatie te verzorgen. Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.
The Basics of Silver Design
Als u nog nooit heeft gewerkt met Art Clay Silver raden we u deze workshop aan. In deze workshop leert u een aantal basis technieken die u direct in de praktijk brengt. Het eindresultaat is een prachtige hanger of bedel die u gelijk kunt dragen.

Inbegrepen in de prijs is 7 gram zilverklei, het gebruik van gereedschap en natuurlijk koffie, thee of fris en iets lekkers tijdens de workshop.

Duur: 4 uur
Neem contact op om je in te schrijven
Silver High Tea
Een ideale gelegenheid om een vrijgezellenfeest te organiseren en voor de bruid een bijzonder aandenken te maken van zilver. Iedereen maakt een kraal voor de bruid en ook een kraal of bedel voor zichzelf. Daarna wordt er een pandora-stijl armband voor de bruid in elkaar gezet.

Dit arrangement is te boeken vanaf 6 deelnemers.

Inbegrepen in de prijs is 7 gram zilverklei, rubberkoord met sluiting, gebruik van gereedschap en een heerlijke High Tea.

Duur: 6 uur (inclusief High Tea)
Neem contact op om je in te schrijven
Silver Design Course‚Ä®
Wilt u graag alle technieken onder de knie krijgen? Dan is de Silver Design Course iets voor u!
Tijdens deze cursus leert u verschillende technieken en maakt u een complete zilveren sieraden set. Elk van de vier bijeenkomsten staat in het teken van een nieuw sieraad. In totaal maakt u vier sieraden: een structuur hanger, een ring, oorbellen en een extra sieraad naar keuze.

Inbegrepen in de prijs is 4 x 7 gram zilverklei, het gebruik van gereedschap en natuurlijk koffie, thee of fris en iets lekkers tijdens de workshop.

Duur: 4 x 5 uur
Neem contact op om je in te schrijven
Precious Remembrance
Draagt u graag herinneringen aan uw dierbaren dichtbij en wilt u een uniek en persoonlijk sieraad als aandenken?
Tijdens deze workshop maakt u een bijzonder sieraad met zilverklei, waarin u de as van uw dierbare verwerkt. Atekeh Raisi begeleidt u in het maken van een persoonlijk ontwerp en het kiezen van de beste techniek om uw uniek aandenken te creëren.
Naast het gebruik van patronen kunt u ook voor andere details en/of bijzondere vormen kiezen. Ook kunt u uw eigen ontwerp meenemen of een keuze maken uit verschillende voorbeelden die beschikbaar zijn. Het eindresultaat is een prachtige ring, hanger, oorbellen of bedel die u gelijk kunt dragen.
 
Inbegrepen in de prijs is 10 gram zilverklei, het gebruik van gereedschap en natuurlijk koffie, thee of fris en iets lekkers tijdens de workshop.
 
 
Duur: 6 uur
Neem contact op om je in te schrijven
Silver Design
Bent u bekend met Art Clay Silver? Dan raden we u deze workshop aan. In deze workshop gaat u direct aan de slag. Atekeh Raisi zal u tips en advies geven, hoe u de mooiste creaties kunt maken. Naast het gebruik van patronen kunt u ook voor andere details en/of bijzondere vormen kiezen. U kunt uw eigen ontwerp meenemen of een keuze maken uit verschillende voorbeelden die beschikbaar zijn. Het eindresultaat is een prachtige ring, hanger, oorbellen of bedel die u gelijk kunt dragen.

Inbegrepen in de prijs is 10 gram zilverklei, het gebruik van gereedschap en natuurlijk koffie, thee of fris en iets lekkers tijdens de workshop.


Duur: 6 uur
Neem contact op om je in te schrijven
Happy Silver Day
Bent u jarig en wilt u uw verjaardag op een bijzondere manier vieren? Dan is deze workshop dè gelegenheid om een onvergetelijke dag van te maken.
Er zijn twee mogelijkheden:
- Iedere deelnemer maakt een hanger voor zichzelf en gaat met een bijzondere sieraad naar huis.
Of
- Iedereen maakt een kraal voor de jarige èn ook een kraal of bedel voor zichzelf. Daarna wordt er een pandora-stijl armband voor de jarige in elkaar gezet.

Dit arrangement is te boeken vanaf 6 deelnemers.

Inbegrepen in de prijs is 5 gram zilverklei, het gebruik van gereedschap en natuurlijk koffie, thee of fris en iets lekkers tijdens de workshop.

Duur: 4 uur
Neem contact op om je in te schrijven
Salmon Leather Bracelet
Wilt u graag een zalmleren armband maken met zilverklei kralen? Dan kunt u tijdens deze workshop uw creativiteit de vrije loop geven. U maakt 3 of 4 zilverklei kralen, afhankelijk van de vorm en grootte. Kies de kleur van het zalmleer dat u mooi vindt en creëert u uw eigen zalmleren armband.

Inbegrepen in de prijs is 7 gram zilverklei, de sterling zilveren (925) sluiting, het zalmleer voor de armband, het gebruik van gereedschap en natuurlijk koffie, thee of fris en iets lekkers tijdens de workshop.


Duur: 5 uur
Neem contact op om je in te schrijven